Via kunst en theater ontwikkelen we onze menselijkheid, zorgen voor verbinding met onszelf, elkaar en de natuur. 

Afsluiting en terugblik Expositie Rebelution

Van 26 mei tot 1 september 2023 was bij ontmoetingsplek De Witte Vlinder in Amersfoort de overheidskritische Expositie Rebelution te zien. Een expositie waarin we creatieve rebellen uit allerlei windstreken samenbrachten, van Amersfoort tot Japan, Zuid-Afrika en Israël. Naast een kritische blik op actuele ontwikkelingen zoals digitaal geld, politiek, boeren in Nederland, de coronatijd en de nasleep ervan, toont de expositie een gezonde wereld vol fantasie, liefde, vrijheid en waarheid. 

Lees meer »

Locatievoorstelling Scoren

Op 2 juli speelde Daan Beckers bij voetbalclub KVVA de eerste editie van locatievoorstelling SCOREN. Een verhaal waarin feit en fictie door elkaar lopen, gebaseerd op een boek dat regisseur Daan samen met zijn moeder schreef toen hij 10 jaar oud was. Het komende jaar krijgt deze voorstelling verder vorm, met als doel het groter uit te voeren. Wil je hieraan meedoen? Stuur een berichtje!

Lees meer »

Expositie Rebelution

Op vrijdag 26 mei opende Stichting Wereldartiesten Expositie Rebelution bij ontmoetingsplek de Witte Vlinder in Amersfoort. Naast een kritische blik op actuele ontwikkelingen zoals digitaal geld, politiek, boeren in Nederland, de coronatijd en de nasleep ervan, toont de expositie een gezonde wereld vol liefde, vrijheid en waarheid. 

Lees meer »