Van een ego naar een ecosysteem

Gepubliceerd op 22 juli 2023 om 22:22

Anton Teuben doet al zijn hele leven al onderzoek naar het fenomeen UFO’s en buitenaards leven en is sinds 1985 UFO meldpunt. Volgens Teuben staan we aan de vooravond van een nieuwe Aarde, met universele waarheid, meer bewustzijn en een compleet andere manier van (samen)leven. “In de nieuwe Aarde draait het volledig om liefde, we krijgen weer kennis dat we niet alleen zijn en zullen nieuwe, natuurzuivere technologieën kunnen toepassen”, vertelde hij tijdens Parallel Fest in Drachten, waar we hem spraken in juli '23.

Teuben stelt dat kennis over buitenaardsen door overheden wereldwijd voor het grote publiek verborgen wordt gehouden. Hij gaat terug naar een belangrijk moment, 9 mei 2001 in Washington, waar meer dan duizend militairen en wetenschappers een persconferentie gaven met “het volledige bewijs van buitenaards leven, geavanceerde energie en UFO’s.” “Ik weet dat we niet alleen in het universum zijn”, getuigde oud-militair Clifford Stone tijdens die samenkomst onder de naam ‘Project Disclosure’. Sinds 1969 had Clifford minstens twaalf ontmoetingen met UFO’s, waarvan het bewijs volgens hem is achtergehouden voor de Amerikanen. “Overheden moeten nooit zomaar liegen tegen het volk”, verklaarde Clifford, die zei bereid te zijn voor het Amerikaanse congres te getuigen over zijn waarnemingen. Maar zover kwam het niet. Want, zo vertelt Teuben, “een paar maanden later startte op 9/11 de war on terror met de onmogelijke instorting van de Twin Towers en gebouw zeven. De informatie die belangrijk was voor de mensheid verdween vanaf dat moment weer naar de achtergrond en werden mensen verder misleid en van hun bewustzijn ontdaan.”

Teuben zet zich er met zijn Schumann Instituut en het Ufo-meldpunt in het Groningse Winsum voor in om het bewustzijn en kennis over “wie we werkelijk zijn” weer terug te brengen bij de bevolking. Sinds de start van het meldpunt in 1985 zijn er duizenden Ufo-meldingen geweest. Het achterhouden van kennis over Ufo’s en alle daarbij horende technologie is volgens hem een “cover-up, die draait om geld.” Als naar buiten komt dat de aarde altijd al is bezocht vanaf het moment dat de homo erectus hier rondliep, wat blijft er dan over van onze religies en al onze instituties? 

De cover-up houdt volgens Teuben onder meer in dat we sinds WOII al geen kernenergie meer nodig hebben, geen fossiele brandstof en al helemaal geen zonnepanelen en windmolens. “Vrije energie is overal om ons heen in de ether, alleen levert dat te weinig geld op.” De Amerikaanse uitvinder Nikola Tesla, die volgens Teuben het bewustzijn van Venus had en daardoor niet op geld of macht uit was, bracht de kennis over vrije energie naar de aarde. “Met zijn Tesla Towers kon hij de hele wereld voorzien van vrije energie.”

Eigenlijk liep de mens achter in universeel bewustzijn en waren we één van de minst ontwikkelde universele wezens van deze planeet. Vanaf het moment dat de UMTS masten en de satellieten kwamen – een doolhof aan straling- werd de wereld in een lockdown gezet, ons bewustzijn werd beïnvloed, we zagen niet eens meer wat er in de lucht gebeurde, zagen helemaal niets meer. Tegenwoordig wordt de mensheid volgens Teuben bedreigd door kunstmatige intelligentie, AI, “dat mensen vasthoudt in algoritmes en daardoor in een bepaalde realiteit worden gezet, worden vastgehouden, beïnvloed. Uiteindelijk loopt het tijdperk van degenen die ons voor de gek houden af. Instituties over de hele wereld storten in. De egowereld, gebaseerd op macht en geld komt ten einde. De politiek, media en wetenschap verliezen steun, omdat mensen dingen weten die ze niet uitspreken. Zo zijn deze mensen bang voor hun reputatie, bang voor verlies van hun beloning.”

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe Aarde is, naast onthullingen over buitenaards leven, kennis over de Schumann resonantie, vernoemd naar de gelijknamige Duitse ingenieur en natuurkundige Winfried Otto Schumann. Deze “hartslag” van onze planeet als levend organisme én van het hele universum is een elektromagnetische trilling in de atmosfeer waar we op vele manieren mee verbonden zijn, bijvoorbeeld bij onze gezondheid. Als we goed zijn afgestemd op de Schumann Resonantie kun je jezelf op een vrij simpele manier genezen, is Teubens overtuiging, die hij ook vaak bevestigd ziet bij mensen die zijn instituut begeleidt. “Vanaf het moment dat ik dit heb ontdekt en heb kunnen integreren, ben ik niet meer ziek geweest en zijn bepaalde klachten verdwenen, omdat je weer leert met je eigen lichaam te communiceren. De aarde biedt ons alle middelen en de energie om gezond te blijven. Daar hebben we geen farmaceutische industrie voor nodig.”

“Mensen die het bewustzijn verhogen zijn de mensen die zelf op onderzoek uitgaan naar hun eigen waarheid, innerlijk voelen dat veel dingen in de wereld niet kloppen en aan zichzelf gaan werken”. Dit gebeurt steeds meer en is dé oplossing volgens Teuben. Op de nieuwe Aarde ontdekken we weer dat we onderdeel zijn van het ecosysteem. Is er geen “media-maffia” meer die ons continue misleidt en in angst en lage trilling houdt. Het zal volledig om het bewustzijn van onze alles omvattende liefde gaan. Terug naar de basis, respect, verantwoordelijkheid, compassie, empathie, delen van informatie. Geen ego's meer. Een planeet die ons voorziet van de juiste energie. Waar we allemaal de waarheid te horen krijgen hoe deze wereld en het universum in elkaar zit.”

“Vrienden uit het universum helpen de mensheid”

Buitenaards leven, met hun schepen en objecten op, in en rondom onze aarde, noemt Teuben en zijn team “vrienden uit het universum”, die ons als mensheid sinds WOII in de gaten houden om te zorgen “dat we niet te ver gaan”. “De aarde wordt geregeld bezocht door liefdevolle wezens die ons kennis geven en beschermen tegen kernoorlogen, die niet alleen de aarde zouden vernietigen, maar dezelfde energie het universum insturen en daar voor verstoringen zorgen. Na WOII zijn nog meer wapens ontwikkeld, het is niet te bevatten hoe stom wij hier aan de gang zijn. 

Buitenaardsen grijpen in omdat de mensheid in regelrecht gevaar is, bijvoorbeeld door kunstmatige intelligentie (AI), oorlogen, chemtrails en straling. Miljoenen mensen wereldwijd zien deze objecten die ons vanuit de ruimte bescherming bieden, en maken er contact mee. Als ik me verbind met de kern van de aarde en ik activeer al mijn chakra's, kan ik me verbinden met dezelfde frequentie als die schepen waardoor je een telepathische uitwisseling hebt, de universele taal van de toekomst. 

Sinds WOII is er een interventie van het licht om de mensheid te begeleiden en er is geen reden om bang te zijn voor de buitenaardsen. “Laat je angsten maar vallen”, is Teubens advies, “angst is altijd de slechtste raadgever. Het grootste gevaar voor onze aarde, zijn wij mensen, en dat is AI. Dat zijn niet de buitenaardsen. We kunnen juist veel van ze leren. Mensen die buitenaards contact meemaken, leren in twee maanden soms meer dan in een heel leven op school of op de universiteit. Want je krijgt universele kennis, niet één of andere agenda of een programma.

Tips voor het leven in “een doolhof van straling” 

Teuben heeft een paar tips om te leven in wat hij “een doolhof van straling” noemt. “Ga met de flow mee. Verwacht het onverwachte in positieve zin. Je bent geen homo sapien, maar een wezen van frequentie. Verbind je met datgene waar je positieve energie van krijgt. Als je dat bewust doet kun je ongelofelijk veel universele kennis over jezelf en je verleden halen. Let op je voedsel, zeker de komende tijd, ga naar de boer, leg een moestuintje aan. We leven sinds 1995 als het ware in een magnetron met al die masten, satellieten en 5g, een compleet doolhof van straling dat je zelf ook nog ondersteunt met je mobiele telefoon. Je kunt erboven staan door je mobiele telefoon te gebruiken om er informatie doorheen te sturen wat het bewustzijn verhoogt en hem af en toe eens een paar dagen weg te leggen. Als je dat doet, laat je zelf zien dat je je frequentie dermate hebt verhoogd en dat je boven het hele AI systeem kunt staan.” 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.