Wij zijn Daan en Danielle uit Amersfoort. We hebben elkaar gevonden in de verwondering over de tijd waarin we leven, met veel on-waarheid, crisis na crisis en verdeeldheid in de wereld.  Via kunsten, communicatie, journalistiek/onderzoek en positieve projecten willen we bijdragen aan een gezonde wereld vol liefde, vrijheid en waarheid. 

Danielle heeft als hands-on communicatieprofessional ervaring met het schrijven van teksten en nieuwsberichten voor verschillende media, het maken van content & campagnes voor socials, monitoren en mensen daarin meenemen, video’s en fotografie begeleiden, het geven van communicatieadvies, het begeleiden/maken van podcasts en het bijdragen aan verandertrajecten rond een nieuwe website.

Ze krijgt energie van mooie verhalen vertellen, verbinden en samen resultaat behalen in een creatieve flow. Een spin in het web zijn, kennis op een toegankelijke wijze delen, mensen versterken in hun communicatievaardigheden en buiten de gebaande paden denken & werken.

Daan is eerstegraads dramadocent en theaterregisseur. Hij heeft ervaring met allerlei vormen van hoger en lager onderwijs en nieuwe schoolinitiatieven. Zijn streven is om via kunst- en natuur-anderwijs een wereld te scheppen vol schoonheid, vrede, waarheid en vrijheid. Het liefst ook met ouders en kinderen samen, als onderdeel van thuisonderwijs. Zie voor meer informatie https://www.theateranderwijs.nl/

Neem contact met ons - samen of afzonderlijk - op voor samenwerking op het gebied van kunst, theater, communicatieklussen, journalistiek/onderzoek en positieve projecten.